För medlemmar

”Handledning - den bästa form av kompeten-sutveckling som jag har

varit med om!

Jag får börja precis där

jag är och utvecklas i den

dialog som förs, kan det

bli bättre?"

"Genom att sätta fokus

på pedagogernas förutsättningar

att utföra sitt arbete

tillgodoses elevernas

behov av stimulerande undervisning

och goda relationer."

Föreningens postgiro:

10 84 22-7

Organisationsnummer:

För medlemmar

Välkommen till Skolhandledarföreningens interna del. Denna del är under utveckling och kommer att utvecklas efter hand genom att vi får mer och mer erfarenheter.

Interna delen innehåller.

1. Föreningens broschyr
  2. Mall för brevpapper i Word
  3. Mall för visitkort i Word
  4. Logotyper

1. Broschyren i pdf

2. Hämta brevmall i Word

Mallen har förberedda fält (områden inom hakparentes) där du skriver in dina uppgifter. Om det är något du inte behöver i sidfoten, tar du bara bort fältet. Om du gör fel, hämtar du en ny mall. För att slippa skriva in dina uppgifter i sidfoten varje gång, kan du fylla i dina uppgifter och spara dokumentet som brevpapper. När du sedan vill skriva ett brev öppnar du brevpapper, och väljer direkt kommandot Spara som. På det sättet har du alltid ett tomt brevpapper att använda.

3. Hämta visitkortsmall i Word

Mallen är framtagen att passa till Avery-visitkortsark, som är en produkt som finns i de flesta affärer för kontorstillbehör. De blanka visitkorten ligger på A4-ark som finns i olika tjocklekar, med eller utan förstansade markeringar för att kunna ta ut visitkorten lätt ur arket. Det man ska se till är att man får vita ark, 10 visitkort per sida och att visitkorten är stående.

TIPS! Skriv ut en sida av visitkorten innan du går och köper tomma ark för att vara på säkra sidan.

Ersätt, Namn, Titel, Adress, Adress med dina uppgifter.

Låt Tel, Mob Fax och Mail stå kvar och skriv dina uppgifter efter på samma rad.

Om du inte utnyttjar någon av raderna, blir det bäst att ta bort den raden helt, och lägga in en extra rad i mellanrummet mellan logga och ditt namn.

4. Medlemmens logotyp   Föreningens logotyp

Gör så här: För musen över respektive text ovan och klicka med högerknappen. En s.k. snabbmeny syns. Välj kommando "Spara mål som..." i menyn och spara bildfilen på din dator.

Sidan uppdaterad januari 2015